Jump to content

DesertEagle

Download
 • Content Count

  3,022
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About DesertEagle

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Izrael
 1. DesertEagle

  Vasove slike

  Имаш ли ти паметнијих послова?
 2. Никад у НАТО. Већ смо изгубили све што смо могли уз помоћ НАТО, значи, не требају нам више. Једини наш стварни интерес јесте да се не замјеримо Русима.
 3. Све је то једна те иста, сељачка и лоповска багра, кратко и јасно. Није се накрао само онај који није имао прилику за то а они чланови СДС који су били на власти предњаче не у крађи, него у отимачини. Ниједан од њих нема новчаних проблема, сваки има по неколико фирми а прије рата није имао пас за шта да их уједе. Када буду у БиХ изгласали закон о обавезном попису имовине прије доласка на власт и после одласка, ствари ће бити много јасније, а овако можемо само да нагађамо колико је ко опљачкао и ко је највећи лопов. Што се тиче СДС-а, ту нема сумњи....нико их зајебати не може ни за 100 година. Сваки од њих који је негдје био неко мудо марјаново има стан у Србији и по неколико некретнина у БиХ, са обје стране. Фирме не треба ни спомињати.
 4. Dvadeset godina posle najmasovnijeg okupljanja Srba u istoriji, glavni organizatori prvi put javno govore o nepoznatim detaljima - od haosa s policajcima Albancima i sveštenicima koji nisu imali vino za obred, do toga kako Slobodan Milošević tog dana prvi i poslednji put nije poslušao suprugu Miru
 5. Косовски бој.....
 6. Блатер је један покварени и ћелави човјечуљак, корумпирана битанга. Зна се да је узео огромне паре и све истраге су обустављене на мистериозан начин. ФИФА је мафијашко легло, ка о и свака организација у којој се врти много пара....А Блатерово мјесто је у затвору.
 7. Е нека си нам рекао, нисмо знали... :kaznise:
 8. Ништа друго и нисам рекао. Па, весело Косово....јел то оно мјесто гдје су оперисали тзв "Шкорпиони"? Они што су пуцали на нејач па добили њих 5 око 75 година робије? Ето како се Србија борила на Косову, није ни чудо што га нисте сачували. И нама су у Босни покушали да "помогну", на исти начин. Храбро, нема шта ! Сад знаш зашто нисте и никада нећете бити Срби.
 9. Марко057, ово што приказујеш "у потпису", је тешки кретенизам. Значи, сви су те правилно оцјенили. Што се тиче Чекуа, све је као и обично у мајци Србији. Ако је тај злочинац на листи Интерпола, као што јесте, и ако свака Влада у Европи пушта тог злочинца на слободу после пар дана, то значи да је Србија - као што већ сви знамо-једна дебилна држава, коју нико не поштује. И шта је ту "изненађење"? Па ко зна веселе Србијанце, не може да буде изненађен. Нека укине потјерницу за њим, боље и то него да се брукају по свијету и по европи.....
 10. Онда смо сви. Већина. Све што је рекао Јосс, слажем се. А ти, као, видиш, даље и боље? Сада? Гдје си била прије? Ко каже? Имамо ли нафту? Немамо. Према томе? НАТО је злочиначка организација, која нам није потребна. Све смо већ одавно изгубили. Исто би било и да смо били чланови те организације, јер њихови планови немају везе са нашима, за коју НИКАД НИСМО МОГЛИ БИТИ ЧЛАН! Нисмо имали ништа. Немамо ни сад. Размисли. И не шири дезинформације "кад би било, шта би било". Да баба има ону ствар била би ђед? Никад не би могли бити чланови ничега, да нешто не издамо. Према томе, исто нам се писало.
 11. Нисам : DesertEagle :"Када је требало, ћутали су као пизде": дакле, нисам рекао да су Србијанци пизде. А сад ти кажем да су Србијанци не пизде, него пиздурине. Сва глобална српска несрећа и порази, како политички тако и војни, потичу од те неспособне гомиле србијанаца који би да буду центар свијета, а немају и не знају шта је основни српски интерес, за који, у принципу, гину сви осим Срба из Србије. Србија није у рату? И нија била. И немој да те ја учим историји, дечко, постоје књиге, па их читај. Чиме су помогли? Дај конкретне примјере? Ево да ти ја кажем : сви су турци са Слобиним пасошима, експресно извађеним, отишли ван земље....дакле, неколико хиљада муслимана....даље, Србија је турцима продавала оружје и муницију, даље, Србија је турцима поклонила Сарајево, даље, Србија је уништила Српску Крајину, даље, Србија је шиптарима поклонила Косово. О чему ти причаш?? Не требају балије за то или усташе, довољни су Србијанци. Но комент. Да се питала Србија, ни РС не би постојала, баш као што не постоји ни РСК. И немој више да ме замараш, досадан си. Читај књиге, ако не знаш које, ја ћу ти рећи.
 12. За тебе кад ти неко каже нешто против Србије, у питању је мржња? Ти немаш основну културу дијалога. Ма немој? Нигдје нисам написао да су пизде, ти се дечко или дрогираш или ти ноге смрде. И научи се конструктивном дијалогу, а не лупетању, оптуживању и измишљању. Да умијеш да лажеш, то већ знамо обојица.
 13. То они никад нису рекли. Баш кажу супротно, да смо исти. Немој причати на памет. Као прво, уопште није будалаштина. Друго, савршено ми је свеједно да ли је Србима у Србији стало до Републике Српске. Када је требало, ћутали су као пизде, сад кад нема рата, као "обожавамо Р.С"? Не треба ми таква "љубав". Нпр.? То је потпуно небитан податак. И мени је прађед ратовао против Аустро-угара, па шта? Такве бескорисне и непотребне инфо чија је баба ђе била, ћу да бришем убудуће. Као прво, користићу термин који желим и нећеш ме сигурно ти или неко други, у томе спречити. Србијанац је држављанин Србије а ту нема ничег спорног, а још мање увредљивог. Колико знам, Расим Љајић није Србин, него Србијанац, а половина осталих за које би неко можда и рекао да су Срби по имену и презимену, то етнички и национално нису. Србијанци себе називају Србинацима, тај израз се провлачи и кроз народне пјесме и не видим зашто их ја не бих називао Србијанцима. "Босанац" за Србина и БиХ је у Србији општеприхваћен термин, и на ТВ и у народу, само појединци то не користе.
 14. Да, имам. Не само ја, него и човјечанство. Гдје је Комунизам прошао, ту су остале хумке и унесрећен народ. Додуше, код нас је Комунизам био за нијансу бољи него у УРСС и њеним сателитима, али остаје оно што јесте неупитно, а то је да је све била једна тешка лаж, превара и на стотине хиљада гробова политчких неистомишљеника који посљедица једне тоталитарне власти, у којој нема поједничне одговорности, што је био увод у злочине и пљачку. Не вјерујем да је погрешно. Онај ко симпатише Комунистички покрет, за мене је опасност по човјечанство. А не! Савршено смо се разумијели! Заувијек. Никаквих "неспоразума" ту није било, све је јасно као дан. Никад ми то није била намјера. Моја девиза је : "сам пао, сам се убио" и " у шта си спрцо толике године". Не односи се на тебе, него генерално. Човјек мора да се запита кад дође у неке године, зашто је био политички наиван. Само будале не мењају своју политичко мишљење, јер не мислимо исто кад нам је 18, 35 или 60. Осим ако не живимо у Брозовом тоталитарном режиму, у којем не смијеш да мислиш, тада је свеједно колико имаш година, јер немаш мозга.
 15. :wa080: Ово нисам ни видио...хахаха. Видиш да има смисла за хумор ! Па ја, ко они нама, хош неш, бангладеш. Добро, није мислио баш дословце у твом случају? Ако негдје има погрешних закључака, онда би ваљда ти требао да га аргументима разувјериш у супротно а не хипотетичким питањима? Што се тиче Конумиста, ту заиста не желим да се расправљам и са ким или надмурдрујем, јер је тај покрет запливао у српској крви и ништа нам доброг није донио, само једни заблуду више, пасја гробља и масовне гробнице у којима би сигурно завршили, и Јосс и ја, да си ти на власти. :wtoothy9: Није ми јасно који ти то ЈОШ аргумент треба? Нешто што ти не знаш већ, или можда знаш, а желиш да провјериш знају ли и други? Једина "подјела" о којој ти причаш, и даље долази са само једне стране - Комунистичке. Нема Комунисте који и дан данас не мисли да Тито није довољно убијао и да је требало још. Која Историја? Она званична или она сакривана? Са оном прећутаном историјом ћу радо да расправим, а са званичном више немам шта, једно смо другом већ одавно све рекли и почели да копамо ровове.
×
×
 • Create New...