Jump to content

Only_S

Download
 • Content Count

  1,613
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Only_S

 • Rank
  Veteran
 1. Only_S

  Странке и политичари

  Кумови http://www.federalna.ba/bhs/vijest/83932/video-kumovi-dva-stranacka-lidera-bitniji-i-od-kredita-mmf-a
 2. Да, обиљежје треба.Али, бојим се да је Фалкон у праву када говори о мотивима ових који га помињу. Њихов циљ није обиљежје, него реакције из СА-па контрареакције; па реакција ОХР-а, па одговор Инцку...И тако ћемо доћи до октобра...Зашто га не подигоше макар у Лукавици код Тома, гдје је најфреквентнија раскрсница? Да ли знаш да РС није уложила марке у писање апелација Стразбуру, да је апелацију Дамјановић писао Бошњак и да је само један српски адвокат хтио да је прочита, а пуна су им уста Суда БиХ.Умију да запријете да им СИПА не смије изузимати документацију из институција за организовани криминал, али када ухапсе 100% инвалида, оца који је остао без два сина, онда власт у РС ћути... Када СИПА по слову закона приведе Мехмедовића, читаво СА се дигне на ноге, а иза Зупца нико из БЛ није нашао за потребно да стане, него су стизале изјаве типа-сукоб два Горана треба вратити у институције, а поједини посланици СНСД-а су још на сједници ''осудили да се посланици тако приводе''.Опрости, али мука ми је од тих манипулација.
 3. Only_S

  Странке и политичари

  Будалаштине које само говоре колико је овај Миловановић немоћан. Читава Бијељина, а и шире, зна за Мићин ресторан Осмица који је уз његову кућу.Плац на коме је Осмица дао човјек, као и стотине других људи у Бијељини, инвеститорима да праве зграду у којој ће он добити станове.И шта је спорно што плац који имаш три деценије даш да се на њему направи зграда, а да ти будеш власник неколико стаова у замјену за плац.
 4. Only_S

  Institucije BiH

  Закон о ЈМБГ усвојен. Поштује се уставна структура и ентитетска линија. Бркан, Адис Араповић, Антидејтон, организатори демонстрација, успротивили се оваквом рјешењу. И последњи скептик сада мора признати да су демонстрације имале политички и национални карактер. Мени је сада посебно занимљиво ћутање амбасадора који су подржавали демонстрације и увјеравали како ''то нису етничке ни политичке демонстрације'', те оптуживали политичаре из РС да манипулишу и да су се ''уплашили жена и беба''.
 5. Only_S

  Institucije BiH

  Опа, Радончић на АТВ рече да су неке странке из ФБиХ стајале иза протеста у Сарајеву.
 6. Only_S

  Institucije BiH

  По одлуци Савјета министара, за коју су гласали СВИ министри, одређена су регистрациона подручја на начин да је РС додијељен број 13, Брчком-13, и Федерацији 15.За оваква регистрациона подручја су гласали и Лагумџија и Дамир Хаџић, да би одмах друго јутро три посланице СДП по хитној процедури у парламенту упутиле свој приједлог измјена и допуна Закона о ЈМБ, гдје постоји 10 регистара и којим се не поштује територијална организација БиХ. Рецимо, Зворник и Бијељина су у регистру Тузле, Херцеговина у регистру Мостара, Источно Сарајево у регистру Сарајева.И за тај приједлог, три посланице СДП-а су затражиле и подршку демонстраната с којима су биле то јутро. Када су то видјели, СДС и СНСД су такође предложили своје измјене у којима су преписали одлуку Савјета министара БиХ.Онда је настала пат позиција јер, по Пословнику, на дневном реду не могу бити два закона истог назива, и како је први у процедуру упућен овај СДП то је значило да би се он нашао на дневном реду. Оног момента када би га Срби оборили, она маса би била додатно наелектрисана против њих.Срби су, дакле, имали избор-ући и гласати против закона СДП-а или напустити сједницу. У оба случаја, маса се електрише доатно против њих. Тада слиједи позив Златка Лагумџије Бећировићу у коме му наређује да ''по сваку цијену настави сједницу и каже да се Срби нису појавили''. Бећировић је то одбио уз поруку шефу да га смијени, јер он неће да сноси посљедице таквог потеза.
 7. Only_S

  Institucije BiH

  А некада смо се ругали Крајишнику када је говорио да заједничке институције требају бити на међуентитетској линији и да свако у њих улази са своје стране.
 8. Only_S

  њега коже

  Мислим да се кожа најбоље његује изнутра. Примјећујем на себи да од како сам прије три године престала да живим на прженом и сухомеснатим производима, избацила све масно,газирано и чоколаде, а окренула се поврћу и бијелом месу, мој тен се препородио.Кожа ми се не суши, баршунаста је сама од себе и без крема...
 9. Only_S

  Влада РС

  Једино што ја овдје видим јесте жесток лом унутар СНСД-а. 1. Џомбић је у једном моменту престао да слуша, почео да прави своју фракцију унутар СНСД, своје медије. Зли језици кажу да му је последњи гријех што је одбио шефов налог да Рафинерији опрости неколико милиона пореског дуга, а ''претходни'' то што Станковићу није незаконито хтио дати неке послове...Епилог, кафанска егзекуција. 2. Да би извео овај одстријел, Додик је морао да прогута кнедлу и први пут се суочи са чињеницом да СНСД-ом не влада суверено.Морао је сачувати Радмановићевог Ковачевића, а након ултиматума и Тегелтију умјесто кога је одлетио Миловановић (коме је такође једну вече саопштено да сутра иде и он јер Радмановић не да Тегелтију). И тако због лоше економске ситуације, одлети премијер, али остану министри финансија и привреде. Тако од сутра имамо новог-старог премијера Додика, а ја ево прогнозирам да ћемо кроз годину и по дана гледати гладијаторску борбу Додик-Радојичић. И у тој брби, опет ће пресудити Радмановић који је успио да уз себе задржи све своје људе, док је Додик низ воду пустио оне који су с њим од самог почетка чиме је значајно ослабљен. Коме ће ускоро одзвонити са сигурношћу ће се моћи рећи када се Шпирић огласи.Он се увијек на вријеме приклони побједничком царству.
 10. Only_S

  Grad Visegrad

  Па, нико и не зауставља пројекат, него управо то и тражи - власничка структура да буде у пропорцији са улагањима. Нема СДС ништа против тог да се Кустурици да 10% на име идеје, али 51 % без уложене марке је превише. Закон о одузимању незаконито стечене имовине, који је СДС упутила НС РС а због којег је Додик дигао дреку и најавио тадићеву смјену јер га је писао, предвиђа испитивање имовине свих функционера РС од 1991. године до данас, од Радована, Моме, Томе, па све до Тадића, Босића... И тај несрећни Томо, бивши начелник Вишеграда, није био ни бахат ни корумпиран. Напротив, мислио је исто што и садашњи начелник због чега га Куста баш и није мирисао. Тако Куста препричава да му је Томо рекао :''Хоћете ли ти и Додик да ја завршим у Фочи?''
 11. Only_S

  Grad Visegrad

  Не видим шта је ту ''провала''. Три пута је од Владе РС тражена информација о власничкој структури и улагањима, и Владе је прелазила преко тога. Тек прије неколико дана је доставила податке о власничкој структури. И то није ''провала'' него трагедија, као што је трагедија што ни данас не знамо ко је власник Рафинерије, што је ознаком ''тајна'' означен уговор о изградњи ТЕ Угљевик 3.
 12. Only_S

  Grad Visegrad

  Имаш скроз погрешне процјене. СНСД је славио тај пројекат, Додик није одлазио из Вишеграда, а СДС је читаву кампању у Вишеграду свео управо на причу о трошењу новца за Андрићград. И знаш ли који је резултат? Онакав какав СДС у Вишеграду није имао од првих избора. Сам има више од половине одборника. Да је ова прича аутогол , власт у Вишеграду би имао СНСД. И зашто то Босић не би критиковао корупцију!? Јеси ли чуо да се икада за њега везала нека афера? Да ли он, Огњен Тадић или Предраг Ковач возе аутомобие од 50.000 КМ или више, имају некретнине по иностранству?
 13. Only_S

  KUPUJMO DOMACE-OBNOVIMO SRPSKU(SRBIJU)

  Каква су ова вина? Мени је од домаћих Анђелић најбољи. У Темпу и подрумима пића на Палама може се наћи и врхунско ''увозно''.
 14. Only_S

  Grad Visegrad

  Ено ти примјера Бијељине и Етно села. Општина створила погодне услове за инвеститоре, па имаш Етно село у коме нема новца из буџета,али читава општина има корист. И присјети се Бијељине од прије 10 година и данас.
 15. Only_S

  Grad Visegrad

  Da je neko vjt, sa njenom pamecu, poklonio 20 miliona, garantujem ti da bi u Trebinju napravila takvo cudo da bi stranci Dubrovnik pominjali kao ``mjesto pored Trebinja`` i vise niko ne bi isao u Monako.
×