vjt

Administrators
 • Content count

  11,381
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About vjt

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1,425 profile views
 1. Гдје си, Емиграцијо! Јави се каткад.
 2. А онда, two weeks later, here I come! :D
 3. E баш сам се питала да ли да гледам то чудо. Недостаје ми нека добра научна фантастика. Заврши и Гејм оф Троунс, али Брегзит је био занимљивији. Хаха.
 4. Знам да је у Калифорнији, али размишљам да си доста мобилан, па можда викенд са супругом... Ја сам се невјероватно пожељела концерата, али ничега интересантног на видику.
 5. Прођоше двије годне скоро од овога концерта. Одавно већ нисам била на неком лијепом концерту. Баш ми то недостаје. Иако, овај у Лондону је био незабораван због много дивних ствари. Емиграцијо, јеси ли нешто гледао на Coachella-и? И имаш ли намјеру још шта?
 6. Ти си поставио линк за дјецу, ако се не варам и дошло ми је да вичем - да, она ужасавајуће сморна прича од које желиш да полудиш. А одлична ми је Канада, Грчка и она посљедња. Заправо, све су ми добре, а што ти кажеш за Грчку, тотално је ћакнута, с тим да мени није тужна, ја дословно знам ове досадне ликове што причају овако и ово.
 7. Ово први пут видим и умрла сам од смијеха.
 8. Ма почетак је био интригантан, али са сваком новом епизодом било ми је све досадније. Није вриједно, мислим.
 9. Како нисам гледала! Има још неколико пута да га гледам. Филм је био доказ да ја нисам глупа када сам се чудом чудила како нема логике у неким стварима, него да неки курцоглави дегенерици воле терминологијом да маскирају криминал.
 10. У почетку ми била интересантна, а онда сам баталила. Серија Masters of Sex.
 11. Никад чула за то. Смијешно ми да је у једној реченици итало и диско. Какво ли је то...
 12. Шта је то?
 13. Нови премијер је кретен и антисемита. При том, клима је катастрофа, а и не бисмо да будемо далеко од мора.
 14. Нисам чула ни за једне ни за друге. Провјерићу, хвала!
 15. Па види, када већ дижеш сидро, желиш да идеш у боље. С обзиром на моје либерално социјал-демократско опредјељење (не у смислу подржавања СНСД-а), преферирам Европу.