Jump to content

BOBAH1

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by BOBAH1

 1. BOBAH1

  Вицеви.

  Где Цига сакрива новац од деце? Испод сапуна.
 2. BOBAH1

  Вицеви.

  После рата је требало да конгрес словенских народа. Руси: - Ми смо се борили са немцима и стигли до Берлина. Срби: - Ми смо дизали побуне и организовали немци герилски рат. Чеси: - Ми смо такође желели да се боре и партизанить... Али немци нам је забрањен.
 3. BOBAH1

  Вицеви.

  Стари виц о рату турака и од стране црногораца. Рат. Кровопролитные битке између черногорцами и турака. Постоје као нешто на улици черногорец и турака. Почиње дијалог између њих Турчин: Да ли сте све воюете? За шта? Черногорец: Па ми смо мали народ. Живимо у планинама. Ми смо сиромашни. Новца немамо. Ми би пограбить мало... Турчин: Ех, даааа... Черногорец: А зашто сте воюете? Турчин: Ми се боримо за славу и част! Черногорец: Ех, даааа... Свако се бори за оно што нема...
 4. BOBAH1

  Новчић.

  Филм о путовању јубилеја новца. Са главом Лењин по граду. jутуб
 5. BOBAH1

  1917-2017

  између осталог годишњица Револуције! Пре Сто година је дошло догађај изменившие светску историју. онај 1917 године. Комунизам, Лењин и Срп. Све што је било и шта се десило због тога. Бесплатно образовање, војска подлодка и скрещивание човека и шимпанзе. Читав век прошао. предлажем да разговарају овде познати те догађаје настале због вековног сегмент историје. можда ћу почети са директоријума најважнијих догађаја 1917-2017.
×