Jump to content

sladja55

Download
 • Content Count

  1,083
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About sladja55

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Чувени пробелем болнице Касиндо. Болница је дужна 45 милиона, има 405 радника. Све је проблем, од државе која је то дозволила до партијских директора, па ако хоћемо и до доктора којима није сметало кад је Ждрале каснио са платама и по неколико мјесеци. Данас се буне јер им плата касни два мјесеца већ десет година. Нико им не оспорава право, али људи су више огорчени општм стањем у болници, па онда не чуде коментари "шта с..." Гледала сам недавно списак фирми који дугују порезе и доприносе. Око седамдесетог мјеста су фирме које дугују око милион и по. Међу првих десет дужни од 40 до 50 милиона и више. Каква је то држава која дозволи да јој неко буде дужан 50 милона.
 2. Nije do tastature već do mene. Kucam na brzinu i ne provjeravam napisano. Moja sramota. Meni je forum češće nedostupan nego dostupan. Prije se znalo desiti da provjerim i vidim da su mnogi pisali kad ja uopšte nisam mogla da uđen na forum. A sad mi je dosadilo i da gledam i da pišem. Ne samo ovdje već uopšte.
 3. Forum nije dostupan preko glavne stranioce. Samo oni koji imaju veće ektrne mogu vide da stranica ima forum. Ja na psolu od četiri kompjutera samo na jednom vidim form. Kući ne vidim. A u pun je uljeza
 4. Ovi sad napadaju i privatnu poštu. Zatrpali su mi sanduče, a sve to mi počelo dolaziti u vidu redovnog obavještenja na lični mejl. Godinama sam na forumu i nikad mi nije na moj privatni mejl došlo obavještenje da ima bilo kakvu poruku sa foruma, a evo već dva dana dolazi da mi je neko ostavio poruku na forumu.
 5. Поставише нешто што би требало да буде претеча крста на Златишту. Сви редом се обрукаше. Нису успјели да се сложе ни кад ће да буде подигнут крст, ни како ће да изгледа, а на све још пљују једни по другима. Мало нам што нас прозивају федералци, већ и ми једни на друге љагамо и пљујемо ко да смо непријатељи највећи. Умјесто да буде споменик страдалима испашће споменик српској неслози.
 6. Форум, објективно, више је недоступан него доступан. Можда посљедњих дана ради све ок, али чињеница је да један дужи период није радио.
 7. У Добоју је баш тешко. Вода се повукла, мање-више, али сад је потребна другачија помоћ.
 8. Колико сам ја схватила он је мушко. Он није промијенио пол, он се шминка и носи женску одјећу. И педер је. И није најавио да ће промијенити пол. Не постоји "медицински оправдан" разлог да га зову женом. И кад већ пишем да кажем да мени смета и кад лопове зову контраверзним бизнисменима. Није можда у истом рангу, али ми смета.
 9. Право да се облачи како ко хоће, али не и да се мушко предстаља као женско.
 10. Послије двадесет година постојања на Палама су склонили кош. Наравно нису се потрудили да направе алтернативу. Само су га склонили. Јбт, на чему су ти људи расли. Ко је то одгајао и васпитавао. А замјеник начелника је као наставник физичког.
 11. СДС и ПДП узвраћају ударац "Наши имају 4 700 и ништа више, а Мајкићка има 7 363 и још свашта нешто". http://mojahercegovina.com/najvecu-platu-od-7-363-km-u-parlamentu-bih-ima-dusanka-majkic/
 12. Против штеточина које од ваших биљчица праве швајцарски сир: љуске од јаја http://www.zdravasrbija.com/Zemlja/Povrtarstvo/1542-Ljuskama-od-jaja-protiv.php
 13. Гасе се полако симболи града Српско Сарајево. Захвљујући лошој политици, страначким препуцавањима и другим болештинама нашег друштва Радио Српско Сарајево пред гашењем. Град који га је основао одлучио је да средства за медије стави на јавни позив, а јавно се коментарише да ће средства бити додјељена приватној и станачки подобнијој БН телевизији. РТВ Источно Сарајево већ мјесецима не емитују програм на интеренту, радници не примају плати мјесецима, а челнике града највише занима чије партијске књижице имају. Они које су они послали одавно су напустили брод који тоне. Ваљда су одлично обавили партијски задатак. Уништили су још један српски медиј. Информације ради на подручју Источног Сарајева чују се 32 радио станице, чак 26 из федерације, а само шест из Републике Српске. Телевизије су још и горе. Рецимо ја од осам канала на земаљској фреквенцији имам само РТРС и ОСМ из Републике Српске, остало су федералне тв.
 14. Па ово што си прошле године у априлу окачио. У Србији и у БиХ. Завршен тај конкурс или шта већ. Нема ништа од узгоја тартуфа код нас.
×
×
 • Create New...